প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মধ্য প্রদেশতা থোকখিবা বসকী লাইবক থীবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
18 JUL 2022 1:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশকী ধারদা থোকখিবা বসকী লাইবক থীবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
“মধ্য প্রদেশকী ধারদা থোকখিবা বসকী লাইবক থীবা থৌদোক অদু থমোয় শোক্নীংঙাই ওই। থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মী কনবগী থবক চত্থরি অমসুং লোকেল ওথোরিতীশিংনা অৱাবা তারবশিংদা অঙম্বা মতেং পীনবা হোৎনরি: পি.এম.”

Prime Minister's Office
PM condoles the loss of lives due to bus tragedy in Madhya Pradesh
18 JUL 2022 1:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a bus tragedy in Dhar, Madhya Pradesh.
The Prime Minister's Office tweeted;
"The bus tragedy in Dhar, Madhya Pradesh is saddening. My thoughts are with those who have lost their loved ones. Rescue work is underway and local authorities are providing all possible assistance to those affected: PM"