Prime Minister's Office
PM congratulates P V Sindhu on winning her first ever Singapore Open title
17 JUL 2022 2:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated P V Sindhu on winning her first ever Singapore Open title. Shri Modi has also said that It is a proud moment for the country and will also give inspiration to upcoming players.
In a reply to a tweet by Union Sports Minister, Shri Anurag Singh Thakur, the Prime Minister said;
"I congratulate @Pvsindhu1 on winning her first ever Singapore Open title. She has yet again demonstrated her exceptional sporting talent and achieved success. It is a proud moment for the country and will also give inspiration to upcoming players."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পি.ভি. সিন্ধুনা মহাক্কী অহানবা সিংগাপুর ওপন তাইতল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
17 JUL 2022 2:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পি.ভি. সিন্ধুনা মহাক্কী অহানবা সিংগাপুর ওপন তাইতল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মসি লৈবাক্কী ওইনা চাউথোকচনীংঙাই ওইবা মীৎকুপ অমনি অমসুং মসিনা হৌরক্লিবা শান্নরোয়শিংদা ইনোৎ পীরগনি।
কেন্দ্রগী স্পোর্তস মন্ত্রী, শ্রী অনুরাগ সিংহ থাকুরনা তৌখিবা ত্বিত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐহাক্না @Pvsindhu1বু মহাক্কী অহানবা সিংগাপুর ওপন তাইতল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্না অমুক্কা হন্না মহাক্কী থোইদোক-হেন্দোকপা স্পোর্তিং তেলেন্ত উৎপা অমসুং মাইপাকপা ঙমখ্রে। মসি লৈবাক্কী ওইনা চাউথোকচনীংঙাই ওইবা মীৎকুপ অমনি অমসুং মসিনা হৌরক্লিবা শান্নরোয়শিংদা ইনোৎ পীরগনি।”