প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুরু পুর্নিমানা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
13 JUL 2022 9:33AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুরু পুর্নিমাগী য়াইফরবা নুমিৎনা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গুরু পুর্নিমানা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী পুন্সিগী মরমদা ঐখোয়দা ইথিল পীখিবা, লমজিংবীখিবা অমসুং কয়া অমা তাকপী তম্বীখিবা শীংথানীংঙাই ওইরবা গুরু পুম্নমক্তা নুমিৎ অসিনা লাকপদা তৌবীমল খঙবা উৎচরি। ঐখোয়গী খুন্নাইনা তমশিনখিবা মহৈ অমসুং লৌশিং অসিবু য়াম্না মরু ওইনা লৌই। ঐখোয়গী গুরুশিংগী থৌজালশিংনা ভারতপু অনৌবা পনখৈশিং তম্না পুবা ঙম্বা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM greets people on Guru Purnima
13 JUL 2022 9:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the auspicious occasion of Guru Purnima.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on Guru Purnima. This is a day of expressing gratitude to all exemplary Gurus who have inspired us, mentored us and taught us so much about life. Our society attaches immense importance to learning and wisdom. May the blessings of our Gurus take India to newer heights."