Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to car washed away in Nainital
08 JUL 2022 6:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a car washed away in Nainital, Uttarakhand.
The Prime Minister's Office tweeted;
"Pained by the tragedy in Nainital district, where a car was washed away. In this sad hour, my thoughts are with the bereaved families. Rescue operations are underway to assist those who are trapped: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নাইনিতালদা কার চেন্থখিবদগী পুন্সি মাঙবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
08 JUL 2022 6:54PM by PIB Imphal
উত্তরাখন্দগী নাইনিতালদা কার চেন্থখিবদগী পুন্সি মাঙবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“নাইনিতাল জিলাদা কার চেন্থখিবগী লাইবক থীবা থৌদোক অসি য়াম্না নুংঙাইতে। অসিগুম্লবা অৱাবা মিৎকুপ অসিদা, ঐহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়ারি। পন্দুনা লৈখ্রবা মীওইশিং কনবগী থবক কন্না চত্থরি: প্রধান মন্ত্রী”।