প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী একনাথ শিন্দেনা মহারাস্ত্রগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
লোয়ননা শ্রী দেবেন্দ্র ফদনবীসনা উপ মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদসু নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
30 JUN 2022 8:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী একনাথ শিন্দেনা মহারাস্ত্রগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“ঐহাক্না শ্রী @mieknathshindeজীনা মহারাস্ত্রগী মুখ্য মন্ত্রী ওইন ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। গ্রাসরুৎকী থাক্তগী লুচিংবা ওইরিবা অসিদা রাজনিতী, লুচিংবা অমসুং লৈঙাকপা হৈবগী অফবা এক্সপরিয়েন্স লৈরি। মহাক্না মহারাস্ত্রবু হেন্না ৱাংবা পনখৈশিংদা পুখৎনবা মাইকৈদা থবক তৌরক্কনি হায়না ঐহাক্না থাজবা থম্মি।”
প্রধান মন্ত্রীনা শরী দেবেন্দ্র ফদনবীসনা মহারাস্ত্রগী উপ মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদসু নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“মহারাস্ত্রগী উপ মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌবদা শ্রী @Dev_Fadnavis জীবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক অসি বি.জে.পি. কার্য়কর্তা খুদিংমক্কী ওইনা ইথিলগী হৌরকফম ওইরি। মহাক্কী এক্সপরিয়েন্স অমসুং এক্সপর্তিস অসিনা সরকার অসিগী লন ওইরগনি। মহাক্না মহারাস্ত্রগী গ্রোথ ত্রেজেক্তরী মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহল্লগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Eknath Shinde on taking oath as Maharashtra CM
Also congratulates Shri Devendra Fadnavis on being sworn in as Deputy CM
30 JUN 2022 8:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Eknath Shinde on taking oath as Chief Minister of Maharashtra.
The Prime Minister tweeted :
"I would like to congratulate Shri @mieknathshinde Ji on taking oath as Maharashtra CM. A grassroots level leader, he brings with him rich political, legislative and administrative experience. I am confident that he will work towards taking Maharashtra to greater heights."
The Prime Minister also congratulated Shri Devendra Fadanvis on taking oath as Deputy Chief Minister of Maharashtra.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Congratulations to Shri @Dev_Fadnavis Ji on taking oath as Maharashtra Deputy CM. He is an inspiration for every BJP Karyakarta. His experience and expertise will be an asset for the Government. I am certain he will further strengthen Maharashtra’s growth trajectory."