হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৭.৪৬ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬৫ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৯,৬০২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৫০৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৩০% ওইরি
29 JUN 2022 9:19AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৭.৪৬ (১,৯৭,৪৬,৫৭,১৩৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৬,৭৮,৪২৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬৫ (৩,৬৫,৬৬,৮৩৯)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,৮৬৫
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬৩,৭১৪
প্রিকোসন দোজ
৫৬,৭৪,৪০৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৩,৬৯৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,২৪,৫৪১
প্রিকোসন দোজ
১,০১,৮৪,০১৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬৫,৬৬,৮৩৯
অনিশুবা দোজ
২,৩১,৭৩,৮৩২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৩,৯৩,৮১৭
অনিশুবা দোজ
৪,৮৬,৫৯,৬৬০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮২,১০,৬৫১
অনিশুবা দোজ
৫০,১০,৫১,১৪৫
প্রিকোসন দোজ
২৮,৪৭,৪৮২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৩৯,২৪৩
অনিশুবা দোজ
১৯,৩৩,৮১,৫৬৮
প্রিকোসন দোজ
২৫,১৮,৭২১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৫০,৭৯৮
অনিশুবা দোজ
১২,০৭,৭৯,০৪১
প্রিকোসন দোজ
২,৪০,০৫,১০৪
প্রিকোসন দোজ
৪,৫২,২৯,৭২৯
অপুনবা
১,৯৭,৪৬,৫৭,১৩৮
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৯,৬০২দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৬%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১১,৫৭৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৮,০৮,৬৬৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৫০৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৩৩,৬৫৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.১৯ (৮৬,১৯,২৩,০৫৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৩০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৩৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 197.46 Cr
Over 3.65 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 99,602
14,506 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.56%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.30%
29 JUN 2022 9:19AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 197.46 Cr (1,97,46,57,138) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,56,78,429 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.65 Cr (3,65,66,839) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,865
2nd Dose
1,00,63,714
Precaution Dose
56,74,404
FLWs
1st Dose
1,84,23,695
2nd Dose
1,76,24,541
Precaution Dose
1,01,84,018
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,65,66,839
2nd Dose
2,31,73,832
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,03,93,817
2nd Dose
4,86,59,660
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,82,10,651
2nd Dose
50,10,51,145
Precaution Dose
28,47,482
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,39,243
2nd Dose
19,33,81,568
Precaution Dose
25,18,721
Over 60 years
1st Dose
12,72,50,798
2nd Dose
12,07,79,041
Precaution Dose
2,40,05,104
Precaution Dose
4,52,29,729
Total
1,97,46,57,138
India’s Active Caseload currently stands at 99,602. Active cases now constitute 0.23% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.56%. 11,574 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,28,08,666.
14,506 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,33,659 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.19 Cr (86,19,23,059) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.30% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.35%.