Prime Minister's Office
PM remembers PV Narasimha Rao’s contribution on his birth anniversary
28 JUN 2022 2:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister, Shri PV Narasimha Rao on his birth anniversary.
The Prime Minister tweeted:
“Tributes to our former PM Shri PV Narasimha Rao Ji on his birth anniversary. India is grateful to him for his rich contribution to national progress. He also made a mark as a great scholar and intellectual.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পি.ভি. নরসিমহা রাওগী মপোক কুমওন্না লাকপদা মহাক্না শরুক তমখিবা অদুবু নীংশিংখ্রে
28 JUN 2022 2:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী পি.ভি. নরসিমহা রাওগী মপোক কুমওন্না লাকপদা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“ঐখোয়গী হান্নগী পি.এম. শ্রী পি.ভি. নরসিমহা রাওজীবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। লৈবাক অসি খুমাংচাউশিনহনবদা মহাক্না চাউনা শরুক তমখিবা অদুগীদমক ভারতনা মঙোন্দা তৌবীমল খঙবা উৎচরি। মহাক অসি অথোইবা স্কোলর অমসুং ইন্তেলেকচুএল অমসু ওইরমখি।”