Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
27 JUN 2022 9:14AM by PIB Delhi
197.11 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 94,420
Active cases stand at 0.22%
Recovery Rate currently at 98.57%
15,208 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,27,87,606
17,073 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (5.62%)
Weekly Positivity Rate (3.39%)
86.10 cr Total Tests conducted so far; 3,03,604 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
27 JUN 2022 9:14AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৭.১১ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৯৪,৪২০ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২২% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৭% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৫,২০৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৭,৮৭,৬০৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,০৭৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৫.৬২%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৩৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.১০ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,০৩,৬০৪ তৌখি