প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুণ্য তিথিত ডঃ শ্যামা প্ৰসাদ মুখাৰ্জীক স্মৰণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
23 JUN 2022 10:00AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ডঃ শ্যামা প্ৰসাদ মুখাৰ্জীক তেওঁৰ পুণ্য তিথিত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ডঃ শ্যামা প্ৰসাদ মুখাৰ্জীৰ পুণ্য তিথিত তেওঁক শ্ৰদ্ধাৰে স্মৰণ কৰিছোঁ। ভাৰতৰ একতা অটুত ৰখাৰ বাবে কৰা অতুলনীয় প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁৰ ওচৰত প্ৰতিজন ভাৰতীয় ঋণী। ভাৰতৰ প্ৰগতিৰ বাবে তেওঁ কঠোৰ পৰিশ্ৰম কৰিছিল আৰু এখন শক্তিশালী আৰু সমৃদ্ধিশালী ৰাষ্ট্ৰৰ সপোন দেখিছিল। আমি তেওঁৰ সপোনবোৰ পূৰণ কৰিবলৈ প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ।"

Prime Minister's Office
PM remembers Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Punya Tithi
23 JUN 2022 10:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Punya Tithi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Punya Tithi. Every Indian is indebted to him for his unparalleled efforts towards furthering India’s unity. He worked hard for India’s progress and dreamt of a strong and prosperous nation. We are committed to fulfilling his dreams."