Prime Minister's Office
Central Government continuously monitoring flood situation in Assam and working closely with State Government to provide all possible assistance: PM
23 JUN 2022 8:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the Central Government is continuously monitoring the flood situation in Assam and is working closely with the State Government to provide all possible assistance to overcome this challenge.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Over the last few days, parts of Assam have witnessed flooding due to heavy rainfall. The Central Government is continuously monitoring the situation in Assam and is working closely with the State Government to provide all possible assistance to overcome this challenge."
"Army and NDRF teams are present in the flood affected areas. They are conducting evacuation operations and assisting those who are affected. The Air Force has conducted over 250 sorties as a part of the evacuation process."
"CM @himantabiswa, Ministers of the Assam Government and officials are working round the clock in the districts and helping those who have suffered. I pray for the safety and wellbeing of all those in affected areas and once again assure all possible support."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কেন্দ্র সরকারনা অসমগী ঈশিং-ইচাউগী ফিভম লেপ্তনা য়েংশিল্লি অমসুং পাংফম থোকপা তেংবাং খুদিংমক ফংহন্নবগীদমক্তা রাজ্য সরকারগা নক্ননা হোৎনমিন্নরিঃ প্রধান মন্ত্রী
23 JUN 2022 8:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্র সরকারনা অসমগী ঈশিং-ইচাউগী ফিভম লেপ্তনা য়েংশিল্লি অমসুং অসিগুম্বা শিংনবশিংদগী মায় পাক্না থোক্লকপা ঙম্নবা পাংফম থোকপা তেংবাং খুদিংমক ফংহন্নবগীদমক্তা রাজ্য সরকারগা নক্ননা হোৎনমিন্নরি হায়না ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত পরিং অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“নোং য়াম্না কন্না তাখিবনা মরম ওইরগা অসমগী মফম খরদা মমাংগী নুমিৎ খরনিদা ঈশিং-ইচাউ থোকখি। কেন্দ্র সরকারনা অসমগী ফিভম লেপ্তনা য়েংশিল্লি অমসুং অসিগুম্বা শিংনবশিংবু নীংথিনা মাইয়োক্নবা ঙম্নবা পাংফম থোকপা তেংবাং খুদিংমক ফংহন্নবগীদমক্তা রাজ্য সরকারগা নক্ননা হোৎনমিন্নরি”।
“ঈশিং-ইচাউনা শোকহল্লবা মফমশিংদা আর্মী অমসুং এন.দি.আর.এফ. তীমশিং লৈরি। মখোয়না মীওই কনবা অমসুং অৱাবা তারবা মীওইশিংদা তেংবাংবগী থৌওং মখা তানা চত্থরি। এয়র ফোর্সনা মীওই কনবগী থবক্কী শরুক অমা ওইনা সোর্তী ২৫০ হেন্না পায়খ্রে”।
"CM @himantabiswa, অসম সরকারগী মন্ত্রী অমসুং ওফিসিএলশিংনা মরী লৈনবা জিলাশিংদা অহিং-নুংথিল নাইদনা থবক পায়খৎলি অমসুং অৱাবা তারবা মীওইশিংগী তেংবাংলি। অৱাবা তারবা মফমশিংদা লৈরিবা মীওইশিংগী তেক্ত-কায়দবগীদমক্তা ঐহাক্না থৌনিজরি অমসুং পাংফম থোকপা মতেং খুদিংমক পীগনি হায়না অমুক্কা হন্না থাজবা পীরি”।