প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অফঘানিস্তানদা য়ুহার হাবদা পুনশি মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
22 JUN 2022 9:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অফঘানিস্তান্দা য়ুহার হাবদা পুনশি মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি
“ঙসি অফঘানিস্তানদা য়াম্না মাং-তাকহনবা য়ুহার হাবগী পাউ তাবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতে। মমল য়াম্লবা পুনশি মাংখিবশিংগীদমক্তা ঐহাক্না থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোক্লি।
ভারতনা অফঘানিস্তানগী মীয়ামগীদমক্তা মখোয়গী অৱাবা মতম অসিদা খোংফম চেৎনা মখোয়গীদমক্তা লেপ্লি অমসুং অথুবা মতমদা অঙম্বা দিজাস্তর দিজাস্তর রিলীফ মেতরিবেল পুম্নমক পীনবগীদমক্তা শেম-শাদুনা লৈরে।”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in earthquake in Afghanistan
22 JUN 2022 9:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives in earthquake in Afghanistan.
The Prime Minister tweeted
"Deeply saddened at the news of the devastating earthquake in Afghanistan today. My deepest condolences on loss of precious lives.
India stands by the people of Afghanistan in their difficult times and is ready to provide all possible disaster relief material at the earliest."