প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মথংগী চহি ১.৫ অসিদা সরকারনা মিসন মোদতা মীওই লাখ ১০ লৌনবগী থবক পাইখৎলগনি: প্রধান মন্ত্রী
14 JUN 2022 11:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিভাগ অমসুং মন্ত্রালয় পুম্নমক্কী হ্যুমেন রিসোর্সশিংগী ফীভম য়েংশিনখ্রে। মথংগী চহি ১.৫ অসিদা সরকারনা মিসন মোদতা মীওই লাখ ১০ লৌনবা মহাক্না পাউতাকসু পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
" প্রধান মন্ত্রী @narendramodiনা বিভাগ অমসুং মন্ত্রালয় পুম্নমক্কী হ্যুমেন রিসোর্সশিংগী ফীভম য়েংশিনখ্রে অমসুং মথংগী চহি ১.৫ অসিদা মিসন মোদতা সরকারনা মীওই লাখ ১০ লৌনবা পাউতাক পীখ্রে।"

Prime Minister's Office
Recruitment of 10 lakh people to be done by the Government in mission mode in next 1.5 years: PM
14 JUN 2022 11:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reviewed the status of Human Resources in all departments and ministries. He also instructed that recruitment of 10 lakh people be done by the Government in mission mode in next 1.5 years.
The Prime Minister Office tweeted;
"PM @narendramodi reviewed the status of Human Resources in all departments and ministries and instructed that recruitment of 10 lakh people be done by the Government in mission mode in next 1.5 years."