প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাইছিনা ডায়লগ, ২০২২ ৰ উদ্বোধনী অধিবেশনত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অংশগ্ৰহণ
25 APR 2022 10:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাইছিনা ডায়লগ, ২০২২ ৰ উদ্বোধনী অধিবেশনত অংশগ্ৰহণ কৰে। ইয়াত ইউৰোপিয়ান কমিশ্যনৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম শ্ৰীমতী উৰ্চুলা ভন ডেৰ লেয়েনে মূল ভাষণ প্ৰদান কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰেঃ
"আজি বিয়লি #Raisina2022 ৰ উদ্বোধনী অধিবেশনত অংশগ্ৰহণ কৰো। @raisinadialogue"

Prime Minister's Office
PM attends inaugural session of Raisina Dialogue 2022
25 APR 2022 10:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended the inaugural session of Raisina Dialogue 2022 where President of the European Commission, H.E. Ms. Ursula Von Der Leyen delivered the keynote address.
The Prime Minister tweeted :
"Attended the inaugural session of #Raisina2022 earlier this evening. @raisinadialogue"