প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাইসীনা দাইলোগ ২০২২গী হৌদোকপগী সেসন্দা শরুক য়াখ্রে
25 APR 2022 10:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাইসীনা দাইলোগ ২০২২গী হৌদোকপগী সেসন্দা শরুক য়াখ্রে, হায়রিবা অসিদা য়ুরোপিয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্ত, ঐচ.ই. মিস উর্সুলা ৱান দের লেয়েন্না মরু ওইবা ৱারোল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“ঙসি নুমিদাং ৱাইরমদা #Raisina2022গী হৌদোকপগী সেসন্দা শরুক য়াখি @raisinadialogue”

Prime Minister's Office
PM attends inaugural session of Raisina Dialogue 2022
25 APR 2022 10:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended the inaugural session of Raisina Dialogue 2022 where President of the European Commission, H.E. Ms. Ursula Von Der Leyen delivered the keynote address.
The Prime Minister tweeted :
"Attended the inaugural session of #Raisina2022 earlier this evening. @raisinadialogue"