প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘রিফোর্ম, পরফোর্ম অমসুং ত্রান্সফোর্ম’গী ৱাখল্লোন্না ইজ ওফ দুইং বিজনেসতা কান্নবা কয়া অমা হেনগৎহল্লিঃ প্রধান মন্ত্রী
01 JUN 2022 6:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ‘রিফোর্ম, পরফোর্ম অমসুং ত্রান্সফোর্ম’গী ৱাখল্লোন্না ইজ ওফ দুইং বিজনেসতা অতোংবা কয়া অমা হেনগৎহল্লি হায়না ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা মসিগী অতোংবশিং অসিনা ভারতকী নহারোলশিংদা মরু ওইনা কান্নবা পীরি অমসুং মখোয়না ৱেল্থ ক্রিএতর ওইবা পাম্লিবা অসিদা হেন্না ইনোৎ হাপ্লি হায়খ্রে।
মাইগোবকী ত্বীত থ্রেদ অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“‘রিফোর্ম, পরফোর্ম অমসুং ত্রান্সফোর্ম’গী ৱাখল্লোন্না পাঙ্গল হাপ্তুনা ‘ইজ ওফ দুইং বিজনেস’তা অতোংবা কয়া অমা লৈহল্লে। মসিগী অতোংবশিং অসিনা ভারতকী নহারোলশিংদা মরু ওইনা কান্নবা পীরি অমসুং মখোয়না ৱেল্থ ক্রিএতর ওইবা পাম্লিবা অসিদা হেন্না ইনোৎ হাপ্লি”। #8YearsOfEODB

Prime Minister's Office
The principle of ‘Reform, Perform and Transform is powering many gains in Ease of Doing Business: PM
01 JUN 2022 6:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the principle of ‘Reform, Perform and Transform is powering many gains in Ease of Doing Business. Shri Modi said that these gains are providing benefits particularly the youth of India and giving wings to their aspirations of becoming wealth creators.
In response to a thread tweet by MyGov, the Prime Minister tweeted;
"Powered by the principle of ‘Reform, Perform and Transform’, there have been many gains in ‘Ease of Doing Business.’ These gains particularly benefit the youth of India and give wings to their aspirations of becoming wealth creators. #8YearsOfEODB