প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অসামৰিক সেৱা (মূল) পৰীক্ষা, ২০২১ ত উত্তীৰ্ণ সকলোকে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন জ্ঞাপন
30 MAY 2022 2:43PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অসামৰিক সেৱা (মূল) পৰীক্ষা, ২০২১ ত উত্তীৰ্ণ হোৱা সকলোকে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এলানি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"অসামৰিক সেৱা (মূল) পৰীক্ষা, ২০২১ ত উত্তীৰ্ণ সকলোকে অভিনন্দন জনালো। আমি আজাদী কা অমৃত মহোৎসৱ উদযাপনৰ শুভ লগনত ভাৰতৰ উন্নয়নৰ যাত্ৰাৰ এক গুৰুত্বপূৰ্ণ সময়ত, প্ৰশাসনিক কেৰিয়াৰ আৰম্ভ কৰা এইসকল যুৱক-যুৱতীক শুভেচ্ছা জনালো।"
"যিসকলে অসামৰিক সেৱা পৰীক্ষাত কৃতকাৰ্য্যতা লাভ কৰিব নোৱাৰিলে, তেওঁলোকৰ মনৰ অৱস্থা মই সম্পূৰ্ণৰূপে বুজি পাইছো কিন্তু মই এইটোও জানো যে এইসকল অসাধাৰণ যুৱক-যুৱতীয়ে অন্বেষণ কৰা যিকোনো ক্ষেত্ৰতে নিজৰ স্থান দখল আৰু ভাৰতক গৌৰৱান্বিত কৰিব। তেওঁলোকক মোৰ শুভেচ্ছা জনালো।"

Prime Minister's Office
PM congratulates all those who have cleared the Civil Services (Main) Examination, 2021
30 MAY 2022 2:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated all those who have cleared the Civil Services (Main) Examination, 2021.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to all those who have cleared the Civil Services (Main) Examination, 2021. My best wishes to these youngsters who are embarking on their administrative careers at an important time of India’s development journey, when we are marking Azadi Ka Amrit Mahotsav."
"I fully understand the disappointment of those who couldn’t clear the Civil Services Exam but I also know that these are outstanding youngsters who will make a mark in any field they pursue and make India proud. My best wishes to them."