প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডেনমাৰ্কৰ ৰাণী দ্বিতীয় মাৰ্গাৰেটে প্ৰধানমন্ত্ৰীক আদৰণি জনায়
04 MAY 2022 12:44AM by PIB Guwahati
ডেনমাৰ্কৰ ৰাণী দ্বিতীয় মাৰ্গাৰেটে আজি কোপেনহেগেনৰ ঐতিহাসিক আমালিয়ানবৰ প্ৰাসাদত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক আদৰণী জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাণীক ডেনমাৰ্কৰ সিংহাসনত আৰোহণৰ সোণালী জয়ন্তী উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শেহতীয়া বছৰসমূহত ভাৰত-ডেনমাৰ্ক সম্পৰ্কৰ বৰ্ধিত তীব্ৰতাৰ বিষয়ে ৰাণীক অৱগত কৰে, বিশেষকৈ সেউজ কৌশলগত অংশীদাৰিত্বৰ বিষয়বস্তুৰ ওপৰত। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সামাজিক উদ্বেগক আগুৱাই নিয়াৰ ক্ষেত্ৰত ডেনমাৰ্কৰ ৰাজপৰিয়ালৰ ভূমিকাকো প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাণীক তেওঁৰ আশ্চৰ্যকৰ আতিথ্যৰ বাবে ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।

Prime Minister's Office
Queen Margrethe II of Denmark Welcomes Prime Minister
04 MAY 2022 12:44AM by PIB Delhi
Her Majesty Queen Margrethe II of Denmark received Prime Minister Shri Narendra Modi today at the hostoric Amalienborg Palace in Copenhagen.
Prime Minister felicitated Her Majesty on the occasion of the Golden Jubilee of her accession to the throne of Denmark.
Prime Minister briefed her on the increasing momentum in India - Denmark ties in recent years, particularly the Green Strategic Partnership. He also lauded the role of the Danish Royal Family in furthering social causes.
Prime Minister thanked Her Majesty for the warm reception and hospitality extended to him.