প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দেনমার্ককী মহারানি মার্গরেত IIনা প্রধান মন্ত্রীবু তরাম্না ওকখ্রে
04 MAY 2022 12:44AM by PIB Imphal
হার মেজেস্তী দেনমার্ককী মহারানি মার্গরেত IIনা ঙসি কোপনহেগনদা পুৱারী ওইরবা অমালিয়নবোর্গতা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীবু তরাম্না ওকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা দেনমার্ককী মহারানি মিংথোনফম কাখিবগীদমক্তা গোল্দন জুবিলীগী থৌরমদা হার মেজেস্তীদা নুংঙাইবা ফোদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা চহি খরা অসিদা ভারত-দেনমার্ককী মরীশিংদা হেনগৎলক্লিবা মোমেন্তম, মরু ওইনা গ্রীন স্ত্রেতেজিক পার্নতনেশীপ অসিগী মতাংদা মঙোন্দা শম্লপ্না খঙহনখি। মহাক্না মসিগী সোসিয়েল কোজ অসিবু মখাতানা চত্থহনবদা দেনিশ রোয়ল ফেমিলীনা লৌখিবা থৌদাং অদুগীদমক্তসু থাগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাকপু তরাম্না ওকপীবগীদমক্তা হার মেজেস্তীবু থাগৎপা ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
Queen Margrethe II of Denmark Welcomes Prime Minister
04 MAY 2022 12:44AM by PIB Delhi
Her Majesty Queen Margrethe II of Denmark received Prime Minister Shri Narendra Modi today at the hostoric Amalienborg Palace in Copenhagen.
Prime Minister felicitated Her Majesty on the occasion of the Golden Jubilee of her accession to the throne of Denmark.
Prime Minister briefed her on the increasing momentum in India - Denmark ties in recent years, particularly the Green Strategic Partnership. He also lauded the role of the Danish Royal Family in furthering social causes.
Prime Minister thanked Her Majesty for the warm reception and hospitality extended to him.