প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাস্ত্রপতি ভবন্দা দিফেন্স ইনভেস্তিচর সেরমনীদা শরুক য়াখ্রে
10 MAY 2022 10:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীদা লৈবা রাস্ত্রপতি ভবন্দা দিফেন্স ইনভেস্তিচর সেরমনীদা শরুক য়াখ্রে। থৌরম অসিদা গেল্লেন্ত্রী এৱার্দশিং অমসুং দিস্তিংগুইশ সর্ভিস দিকোরেসনশিং পীখি।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গেল্লেন্ত্রী এৱার্দশিং অমসুং দিস্তিংগুইশ সর্ভিস দিকোরেসনশিং পীবগী থৌরমদা শরুক য়াখ্রে।”

Prime Minister's Office
PM attends Defence Investiture Ceremony at Rashtrapati Bhavan
10 MAY 2022 10:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended Defence Investiture Ceremony at Rashtrapati Bhavan in New Delhi. In the ceremony Gallantry Awards and Distinguished Service Decorations were conferred.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Attended the ceremony in which Gallantry Awards and Distinguished Service Decorations were conferred."