হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কভরেজ করোর ১৯০.৩৪ হেল্লে
চহি ১২-১৪গী কাঙলুপ্তা ভেক্সিন দোগ করোর ৩.০৫ হেন্না কাপখ্রে
হৌজিক ভারতকী অপুনবা কেসলোদ ২০,৪০৩দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,২০৭ থেংনখি
ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৮২%দা লৈরি
09 MAY 2022 9:38AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবদা ফংবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কভরেজ করোর ১৯০.৩৪ (১,৯০,৩৪,৯০,৩৯৬) হেল্লে‍। মসি সেসন ২,৩৬,৫৮,২৭৩ পাঙথোক্তুনা ফংবা ঙমখিবনি‍।
চহি ১২-১৪ কাঙলুপকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখিবনি‍। হৌজিক ফাওবদা ইনখৎলক্লিবা মীওই করোর ৩.০৫ (৩,০৫,০৭,৯৭৪) হেনবদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে‍। মতৌ অসুম্না চহি ১৮-৫৯ কাঙলুপকী কোবিদ-১৯ প্রিকোসন দোজ কাপ্পগী থবকসু এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখ্রে‍।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী মনুংদা য়াওরিবা তোঙান তোঙানবা মশিংশিংদি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দব্লিউ.শিং
১বা দোজ
১,০৪,০৫,৮১০
২শুবা দোজ
১,০০,২৪,৭১১
প্রিকোসন দোজ
৪৯,৩৪,৫৭৪
এফ.এল.দব্লিউ.শিং
১বা দোজ
১,৮৪,১৬,৯১২
২শুবা দোজ
১,৭৫,৫৫,৩০৫
প্রিকোসন দোজ
৭৯,৫১,৩৯৬
চহি ১২-১৪ কাঙলুপ
১বা দোজ
৩,০৫,০৭,৯৭৪
২শুবা দোজ
৯৮,৮৫,১৮৭
চহি ১৫-১৯ কাঙলুপ
১বা দোজ
৫,৮৭,৩৯,৪৫৬
২শুবা দোজ
৪,৩২,১৮,০৮৪
চহি ১৮-৪৪ কাঙলুপ
১বা দোজ
৫৫,৬২,৫৪,৪২৭
২শুবা দোজ
৪৮,২০,৪২,৭৭৬
প্রিকোসন দোজ
২,৮৭,২০৪
চহি ৪৫-৫৯ কাঙলুপ
১বা দোজ
২০,৩০,৫৬,৭৭৫
২শুবা দোজ
১৮,৮৯,৭৯,৮৪৭
প্রিকোসন দোজ
৮,০৭,৫০৬
চহি ৬০গী মথক
১বা দোজ
১২,৬৯,৬৫,০৭৬
২শুবা দোজ
১১,৭৭,৬৮,৭৫০
প্রিকোসন দোজ
১,৫৬,৮৮,৬২৬
প্রিকোসন দোজ
২,৯৬,৬৯,৩০৬
অপুনবা
১,৯০,৩৪,৯০,৩৯৬
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২০,৪০৩দা লৈরি‍। হৌজিক এক্তিব কেস মশিংনা লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী ০.০৫% ওইরি‍।
অদুগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি‍। হৌখিবা পুং ২৪দা নারমবা মীওই ৩,৪১০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপগী মশিং (লাইচৎ হৌরকপদগী হৌরগা) হৌজিক ৪,২৫,৬০,৯০৫ য়ৌরে‍।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,২০৭ থেংনখি‍।
হৌখিবা পুং ২৪দা কোবিদ-১৯গী অপুনবা তেস্ত মশিং ৩,৩৬,৭৭৬ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.১০ (৮৪,১০,২৯,৮৫৮) তৌখ্রে‍।
লৈবাকসিগী চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী রেৎ হৌজিক ০.৮২%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী রেৎসু ০.৯৫% লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 190.34 Cr
Over 3.05 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 20,403
3,207 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.82%
09 MAY 2022 9:38AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 190.34 Cr (1,90,34,90,396) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,36,58,273 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.05 Cr (3,05,07,974) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,05,810
2nd Dose
1,00,24,711
Precaution Dose
49,34,574
FLWs
1st Dose
1,84,16,912
2nd Dose
1,75,55,305
Precaution Dose
79,51,396
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,05,07,974
2nd Dose
98,85,187
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,87,39,456
2nd Dose
4,32,18,084
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,62,54,427
2nd Dose
48,20,42,776
Precaution Dose
2,87,204
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,30,56,775
2nd Dose
18,89,79,847
Precaution Dose
8,07,506
Over 60 years
1st Dose
12,69,65,076
2nd Dose
11,77,68,750
Precaution Dose
1,56,88,626
Precaution Dose
2,96,69,306
Total
1,90,34,90,396
India’s Active Caseload currently stands at 20,403. Active cases now constitute 0.05% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 3,410 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,60,905.
3,207 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,36,776 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 84.10 Cr (84,10,29,858) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.82% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.95%.