প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামদা ইদ-উল-ফিতরগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
02 MAY 2022 9:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইদ-উল-ফিতরগী য়াইফরবা থৌরম অসিদা মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“ইদ-উল-ফিতরগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। মসিগী য়াইফরবা থৌরম অসিনা ঐখোয়গী খুনাই অসিদা অপুনবগী অমসুং ইচিল-ইনাও ওইবগী ৱাখল্লোন অসিবু অমুক্কসু হেন্না চেৎশিনহনবা ওইরসনু। মীপুম খুদিমকপু হকশেল ফনা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনা লৈবা ওইরসনু।”

Prime Minister's Office
PM greets people on Eid-ul-Fitr
02 MAY 2022 9:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on the auspicious occasion of Eid-ul-Fitr.
The Prime Minister tweeted :
"Best wishes on Eid-ul-Fitr. May this auspicious occasion enhance the spirit of togetherness and brotherhood in our society. May everyone be blessed with good health and prosperity."