প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ক’ভিড-১৯ ৰ পৰিস্থিতি পৰ্য্যালোচনাৰ অৰ্থে কাইলৈ মুখ্যমন্ত্ৰীসকলৰে বাৰ্তালাপ কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
26 APR 2022 8:43PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কাইলৈ অৰ্থাৎ ২৭ এপ্ৰিলৰ দুপৰীয়া ১২ বজাত ক’ভিড-১৯ ৰ পৰিস্থিতি পৰ্য্যালোচনা কৰিবলৈ ৰাজ্যসমূহৰ মুখ্যমন্ত্ৰীসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰিব।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়ঃ
"কাইলৈ অৰ্থাৎ ২৭ এপ্ৰিলৰ দুপৰীয়া ১২ বজাত ক’ভিড-১৯ ৰ পৰিস্থিতি পৰ্য্যালোচনা কৰিবলৈ ৰাজ্যসমূহৰ মুখ্যমন্ত্ৰীসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰিম"।

Prime Minister's Office
PM to interact with CMs to review the COVID-19 situation tomorrow
26 APR 2022 8:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will interact with state Chief Ministers to review the COVID-19 situation, tomorrow, April 27th, at 12 noon.
In a tweet, the Prime Minister said :
"At 12 noon tomorrow, 27th April, will be interacting with state Chief Ministers to review the COVID-19 situation"