হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৮.৪০হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ২.৭৮ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৬,৯৮০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩০৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৬১% ওইরি
28 APR 2022 9:34AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৮.৪০ (১,৮৮,৪০,৭৫,৪৫৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩১,৮৬,৪৩৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৭৮(২,৭৮,৬৪,৪৩২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৪৯৬৭
অনিশুবা দোজ
১০০১৪৬৬৬
প্রিকোসন দোজ
৪৭৫৫৮৭২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৫৪০১
অনিশুবা দোজ
১৭৫৩৬৩২৬
প্রিকোসন দোজ
৭৪৯৫৩৮৩
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৭৮৬৪৪৩২
অনিশুবা দোজ
৪৯৮৬৮১৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৮৩০৯২৯৯
অনিশুবা দোজ
৪১৮৯৯১৮৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫৬২৭০৭১
অনিশুবা দোজ
৪৭৭১০০৬১৩
প্রিকোসন দোজ
১২৩১৭৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৯০৪৪২৫
অনিশুবা দোজ
১৮৭৭২০৭৮৩
প্রিকোসন দোজ
৪৪১১৬৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮৫৪০৭০
অনিশুবা দোজ
১১৬৯৪৮৯১৫
প্রিকোসন দোজ
১৪৬৭২৮৮৮
প্রিকোসন দোজ
২,৭৪,৮৮,৪৮৪
অপুনবা
১,৮৮,৪০,৭৫,৪৫৩
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৬,৯৮০দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,২৫২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,২৮,১২৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩০৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৯৭,৬৬৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৬৪ (৮৩,৬৪,৭১,৭৪৮) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 188.40 Cr
Over 2.78 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 16,980
3,303 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
​​​​​​​Weekly Positivity Rate is presently at 0.61%
28 APR 2022 9:34AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 188.40 Cr (1,88,40,75,453) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,31,86,439 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.78 Cr (2,78,64,432) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10404967
2nd Dose
10014666
Precaution Dose
4755872
FLWs
1st Dose
18415401
2nd Dose
17536326
Precaution Dose
7495383
Age Group 12-14 years
1st Dose
27864432
2nd Dose
4986816
Age Group 15-18 years
1st Dose
58309299
2nd Dose
41899185
Age Group 18-44 years
1st Dose
555627071
2nd Dose
477100613
Precaution Dose
123173
Age Group 45-59 years
1st Dose
202904425
2nd Dose
187720783
Precaution Dose
441168
Over 60 years
1st Dose
126854070
2nd Dose
116948915
Precaution Dose
14672888
Precaution Dose
2,74,88,484
Total
1,88,40,75,453
India’s Active Caseload currently stands at 16,980. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,563 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,28,126.
3,303 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,97,669 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 83.64 Cr (83,64,71,748) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.61% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.66%.