প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ফ্ৰান্সৰ পুনৰ-নিৰ্বাচিত ৰাষ্ট্ৰপতি ইমানুৱেল মেক্ৰনক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 APR 2022 11:34AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰ-নিৰ্বাচিত হোৱা ইমানুৱেল মেক্ৰনক অভিনন্দন জনায়।
এটি টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতি হিচাপে পুনৰ-নিৰ্বাচিত হোৱা মোৰ বন্ধু @EmmanuelMacron ক অভিনন্দন জনালো! ভাৰত-ফ্ৰান্সৰ কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব গভীৰ কৰিবলৈ মই একেলগে কাম কৰি যাবলৈ আগ্ৰহী।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Emmanuel Macron on being re-elected as the President of France
25 APR 2022 11:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Emmanuel Macron on being re-elected as the President of France.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to my friend @EmmanuelMacron on being re-elected as the President of France! I look forward to continue working together to deepen the India-France Strategic Partnership."