হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৬.৭২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ২.৪৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১১,৮৬০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৪৭ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৩৪% ওইরি
19 APR 2022 9:36AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৬.৭২ (১,৮৬,৭২,১৫,৮৬৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৭,৭৯,২৪৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৪৭ (২,৪৭,০৬,৬৯২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা প্রিকোসন দোজ ১,৮৫,৮৬০ কাপখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৪৪২৩
অনিশুবা দোজ
১০০০৯০০৪
প্রিকোসন দোজ
৪৬১৪৫৯০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৪৪২৩
অনিশুবা দোজ
১৭৫২৭০৬৩
প্রিকোসন দোজ
৭১৭৪৫৭৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৪৭০৬৬৯২
অনিশুবা দোজ
৪৬৯৫১৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৭৯২৮০৪১
অনিশুবা দোজ
৪০৬০০২০৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫৩০৪৮০৩
অনিশুবা দোজ
৪৭৩২৭৭০৩২
প্রিকোসন দোজ
৪১৭৭৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৮৫৭৫৭৬
অনিশুবা দোজ
১৮৬৯১২৭৮১
প্রিকোসন দোজ
১৪৪০৮২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮১৮৯৪১
অনিশুবা দোজ
১১৬৪২৭৭৮৬
প্রিকোসন দোজ
১৩৫৮২৫৫০
প্রিকোসন দোজ
২,৫৫,৫৭,৫৭৬
অপুনবা
১,৮৬,৭২,১৫,৮৬৫
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১১,৫৫৮দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯২৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,১১,৭০১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৪৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,০১,৯০৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.২৫ (৮৩,২৫,০৬,৭৫৫) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৩৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৩১% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 186.72 Cr
Over 2.47 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 11,860
1,247 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.34%
19 APR 2022 9:36AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 186.72 Cr (1,86,72,15,865) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,27,79,246 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.47 Cr (2,47,06,692) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards. 1,85,860 precaution doses have been administered so far.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10404423
2nd Dose
10009004
Precaution Dose
4614590
FLWs
1st Dose
18414423
2nd Dose
17527063
Precaution Dose
7174576
Age Group 12-14 years
1st Dose
24706692
2nd Dose
469519
Age Group 15-18 years
1st Dose
57928041
2nd Dose
40600205
Age Group 18-44 years
1st Dose
555304803
2nd Dose
473277032
Precaution Dose
41778
Age Group 45-59 years
1st Dose
202857576
2nd Dose
186912781
Precaution Dose
144082
Over 60 years
1st Dose
126818941
2nd Dose
116427786
Precaution Dose
13582550
Precaution Dose
2,55,57,576
Total
1,86,72,15,865
India’s Active Caseload currently stands at 11,860. Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 928 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,11,701.
1,247 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,01,909 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 83.25 Cr (83,25,06,755) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.34% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.31%.