প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অসামগী বিস্বানাথ জিলাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক্তা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
17 APR 2022 12:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা অসামগী বিস্বানাথ জিলাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক্তা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না অশোকপশিংবু য়াম্না অথুবা মতমদা ফগৎনবসু থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীৎ তৌখি;
“অসামগী বিস্বানাথ জিলাদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক্তা ঐহাক্না নুংঙাইতবা ফাওজৈ। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঐহাক্না অশোকপশিংবু য়াম্না থুনা ফবা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি: PM @narendramodi”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a road accident in Biswanath district of Assam.
17 APR 2022 12:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a road accident in Biswanath district of Assam. He also prayed for quick recovery of the injured.
The Prime Minister Office tweeted;
"I am saddened by the loss of lives due to a road accident in Biswanath district of Assam. Condolences to the families of those who lost their lives. I pray that the injured recover at the earliest: PM @narendramodi"