প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী চন্দ্র শেখর জীবু মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
17 APR 2022 8:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী হান্নগী প্রধান মন্ত্রী চন্দ্র শেখর জীবু মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি চন্দ্র শেখর জী থোইদোক-হেন্দোক্না মগুন লৈবা পর্সোনেলিতী অমা ওইবীরম্মি, দেমোক্রেতিক ভেল্যুদা মহাক্কী ওইবা ফিরেপ অমসুং লাইরবা মুথৎনবা হোৎনবগীদমক মীয়াম্না মহাকপু থাগৎনরি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
“চন্দ্র শেখর জী থোইদোক-হেন্দোক্না মগুন লৈবা পর্সোনেলিতী অমা ওইবীরম্মি, দেমোক্রেতিক ভেল্যুদা মহাক্কী ওইবা ফিরেপ অমসুং লাইরবা মুথৎনবা হোৎনবগীদমক মীয়াম্না মহাকপু থাগৎনরি। মহাক্না মতম লৈবা খিবিক্তা নমথবিরবা মীওইশিং অমসুং তোখায়না থম্বিরবশিংগীদমক য়াইফনবা হোৎনখি। মহাক্কী মপোক কুমওন নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎচরি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to former Prime Minister, Chandra Shekhar Ji on his birth anniversary
17 APR 2022 8:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister of India, Chandra Shekhar Ji on his birth anniversary. Shri Modi has said that Chandra Shekhar Ji was a towering personality who was widely admired for his commitment to democratic values and efforts to remove poverty.
The Prime Minister tweeted;
"Chandra Shekhar Ji was a towering personality who was widely admired for his commitment to democratic values and efforts to remove poverty. He always worked for the welfare of the downtrodden and marginalised. Tributes to him on his birth anniversary."