প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুজৰাটৰ জিলা পঞ্চায়তৰ সদস্যসকলৰে মিলিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
15 APR 2022 10:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি গুজৰাটৰ জিলা পঞ্চায়তৰ সদস্যসকলৰ সৈতে মিলিত হয়। তেখেতে গাওঁসমূহত জীৱন-যাত্ৰাৰ মানদণ্ড আৰু আন্তঃগাঁথনিৰ অগ্ৰগতি সাধনৰ উপায় সন্দৰ্ভত তেওঁলোকৰ মতামতক প্ৰশংসা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰেঃ
"গুজৰাটৰ জিলা পঞ্চায়তৰ সদস্যসকলৰ সৈতে এক সুন্দৰ বৈঠকত মিলিত হওঁ। গাওঁসমূহত জীৱন-যাত্ৰাৰ মানদণ্ড আৰু আন্তঃগাঁথনিৰ অগ্ৰগতি সাধনৰ উপায় সন্দৰ্ভত তেওঁলোকে অন্তৰ্দৃষ্টিপূৰ্ণ মতামত আগবঢ়াইছিল।"

Prime Minister's Office
PM meets district Panchayat Members from Gujarat
15 APR 2022 10:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today met district Panchayat Members from Gujarat. He appreciated their views on ways to improve the quality of life and infrastructure in the villages.
The Prime Minister tweeted :
"Had a wonderful meeting with district Panchayat Members from Gujarat. They had insightful views on ways to improve the quality of life and infrastructure in the villages."