প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গুজরাতকী জিলা পঞ্চায়ত মেম্বরশিংগা উন্নখ্রে
15 APR 2022 10:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গুজরাত্তগী লাকাপ জিলা পঞ্চায়ত মেম্বরশিংগা উন্নখ্রে। মহাক্না খুঙ্গংগী মফমশিংগী পুন্সি মহিং অমসুং ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহন্নবা পাম্বৈগী মতাংদা লৈবা মখোয়গী ৱাখল্লোনবু থাগৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“গুজরাত্তগী লাকাপ জিলা পঞ্চায়ত মেম্বরশিংগা নুংঙাইরবা মীফম অমা ফমখি। খুঙ্গংগী মফমশিংগী পুন্সি মহিং অমসুং ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎহন্নবা মখোয়গী মফমদা নীংথিরবা ৱাখল্লোন লৈ”।

Prime Minister's Office
PM meets district Panchayat Members from Gujarat
15 APR 2022 10:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today met district Panchayat Members from Gujarat. He appreciated their views on ways to improve the quality of life and infrastructure in the villages.
The Prime Minister tweeted :
"Had a wonderful meeting with district Panchayat Members from Gujarat. They had insightful views on ways to improve the quality of life and infrastructure in the villages."