প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ এলুৰুস্থিত এটা ৰসায়ন প্ৰতিষ্ঠানত হোৱা দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত শোক প্ৰকাশ কৰিছে
14 APR 2022 1:08PM by PIB Guwahati
ধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ এলুৰুস্থিত এটা ৰসায়ন প্ৰতিষ্ঠানত হোৱা দুৰ্ঘটনাত প্ৰাণহানিৰ ঘটনাত শোক প্ৰকাশ কৰিছে। তেওঁ আহতসকল সোনকালে সুস্থ হোৱাৰ বাবেও প্ৰাৰ্থনা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী কাৰ্যালয়ে টুইট কৰিছে;
"অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ এলুৰুস্থিত এটা ৰসায়ন প্ৰতিষ্ঠানত দুৰ্ঘটনাৰ ফলত হোৱা মানুহৰ মৃত্যুত দুখ পাইছো। শোকসন্তপ্ত পৰিয়ালৰ প্ৰতি সমবেদনা। আহতসকল সোনকালে সুস্থ হোৱাৰ কামনা কৰিছো: পিএম @narendramodi"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a mishap at a chemical unit in Eluru, Andhra Pradesh
14 APR 2022 1:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap at a chemical unit in Eluru, Andhra Pradesh. He also prayed for quick recovery of the injured.
The Prime Minister Office tweeted;
"Pained by the loss of lives due to a mishap at a chemical unit in Eluru, Andhra Pradesh. Condolences to the bereaved families. May the injured recover quickly: PM @narendramodi"