Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a mishap at a chemical unit in Eluru, Andhra Pradesh
14 APR 2022 1:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap at a chemical unit in Eluru, Andhra Pradesh. He also prayed for quick recovery of the injured.
The Prime Minister Office tweeted;
"Pained by the loss of lives due to a mishap at a chemical unit in Eluru, Andhra Pradesh. Condolences to the bereaved families. May the injured recover quickly: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আন্ধ্র প্রদেশকী ইলুরুগী কেমিকেল য়ুনিত্তা থোকপা লাইবক থীবা থৌদোক্তা পুন্সি মাঙখিবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
14 APR 2022 1:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আন্ধ্র প্রদেশকী ইলুরুগী কেমিকেল য়ুনিত্তা থোকপা লাইবক থীবা থৌদোক্তা পুন্সি মাঙখিবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। শোক্লবা মীওইশিংনা য়াম্না থুনা ফগৎপা ওইসনু হায়না মহাক্না থৌনিজখরে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“আন্ধ্র প্রদেশকী ইলুরুগী কেমিকেল য়ুনিত্তা থোকপা লাইবক থীবা থৌদোক্তা পুন্সি মাঙখিবদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। অৱাবা তারবা ইমুংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়ারি। শোক্লবশিংনা য়াম্না থুনা ফগৎপা ওইসনুঃ PM @narendramodi"