প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দাঃ বাবাসাহেব অম্বেদকরগী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
14 APR 2022 9:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দাঃ বাবাসাহেব অম্বেদকরগী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“দাঃ বাবাসাহেব অম্বেদকরগী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎচরি। মহাক্না ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংদা মশক থোক্লবা থৌদাং য়াখি। ঙসিগী নুমিৎ অসিদি মহাক্না ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক্তা মঙজরম্বা মঙলানবু মঙফাওনহন্নবা ঐখোয়না খোঙফম চেৎলি হায়বা নীংশিংবা নুমিৎনি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Dr. Babasaheb Ambedkar on his Jayanti
14 APR 2022 9:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr. Babasaheb Ambedkar on his Jayanti. The Prime Minister also paid floral tributes to Dr. Babasaheb Ambedkar in Delhi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to Dr. Babasaheb Ambedkar on his Jayanti. He has made indelible contributions to India’s progress. This is a day to reiterate our commitment to fulfil his dreams for our nation."