হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৫.৭৪ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.২২গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,০৫৮দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৮৬১ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
লেঙদবা চয়োলগী পোজিতিবিতী চাং হৌজিক ০.২৩দা লৈরি
11 APR 2022 9:40AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৫.৭৪ (১,৮৫,৭৪,১৮,৮২৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৪,৮১,১৭৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.২২ (২,২২,৬৭,৫১৯) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্ননা, চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী কোবিদ-১৯ প্রিকোসন দোজসু ঙরাং হায়বদি ২০২২গী এপ্রিল ১০দগী কাপ্পা হৌখ্রে। অহানবা নুমিৎতা, প্রিকোসন দোজ ৯,৬৭৪ কাপখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৪,১০৫
অনিশুবা দোজ
১,০০,০৫,২২৯
প্রিকোসন দোজ
৪৫,৩৭,৮২৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৩,৯৩০
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,২০,৮১০
প্রিকোসন দোজ
৭০,১৪,৩৩৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২,২২,৬৭,৫১৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৭৬,৫১,৫২৫
অনিশুবা দোজ
৩,৯৬,০৮,৮৮৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৫০,৫২,৮২৯
অনিশুবা দোজ
৪৭,০২,১৯,৯৭৯
প্রিকোসন দোজ
২,৫৫৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৮,২১,২৭৩
অনিশুবা দোজ
১৮,৬২,৮৭,২৩৫
প্রিকোসন দোজ
৭,১১৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৭,৯২,২১৯
অনিশুবা দোজ
১১,৬০,৩০,২৬৮
প্রিকোসন দোজ
১,২৭,৮১,১৮৭
প্রিকোসন দোজ
২,৪৩,৪৩,০২০
অপুনবা
১,৮৫,৭৪,১৮,৮২৭
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১১,০৫৮ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯২৯নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,০৩,৩৮৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮৬১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৭১,২১১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.৪১ (৭৯,৪১,১৮,৯৫১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৩% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৩২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 185.74 Cr
Over 2.22 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 11,058
861 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.23%
11 APR 2022 9:40AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 185.74 Cr (1,85,74,18,827) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,24,81,173 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.22 Cr (2,22,67,519) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started yesterday i.e. 10th April 2022 onwards. On the first day, 9,674 precaution doses were administered.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,04,105
2nd Dose
1,00,05,229
Precaution Dose
45,37,825
FLWs
1st Dose
1,84,13,930
2nd Dose
1,75,20,810
Precaution Dose
70,14,334
Age Group 12-14 years
1st Dose
2,22,67,519
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,76,51,525
2nd Dose
3,96,08,886
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,50,52,829
2nd Dose
47,02,19,979
Precaution Dose
2,557
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,28,21,273
2nd Dose
18,62,87,235
Precaution Dose
7,117
Over 60 years
1st Dose
12,67,92,219
2nd Dose
11,60,30,268
Precaution Dose
1,27,81,187
Precaution Dose
2,43,43,020
Total
1,85,74,18,827
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload declines to today 11,058 Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 929 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,03,383.
861 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,71,211 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 79.41 Cr (79,41,18,951) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly Positivity Rate too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.23% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.32%.