হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৫.৩৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.১১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১১,৪৯২ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,১০৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.২৩% ওইরি
08 APR 2022 9:24AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৫.৩৮ (১,৮৫,৩৮,৮৮,৬৬৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৩,৭৩,৮৬৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.১১ (২,১১,২৮,৯৭৭) তা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৩৯৯৪
অনিশুবা দোজ
১০০০৩৯০৭
প্রিকোসন দোজ
৪৫১৫৩৪১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৩৭৫১
অনিশুবা দোজ
১৭৫১৮৩০০
প্রিকোসন দোজ
৬৯৭৭৬৫৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২১১২৮৯৭৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৭৫৪৬৮৮৫
অনিশুবা দোজ
৩৯২৩৬৩২০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৪৯৫১৯৭৯
অনিশুবা দোজ
৪৬৯১২৩৭০৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৮০৫২৮৮
অনিশুবা দোজ
১৮৬০৪৪৭১৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৭৮১১০২
অনিশুবা দোজ
১১৫৮৮১৬১৬
প্রিকোসন দোজ
১২৫৫৫১২৯
প্রিকোসন দোজ
২,৪০,৪৮,১২৪
অপুনবা
১,৮৫,৩৮,৮৮,৬৬৩
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১১,৪৯২ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%তা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,২১৩ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,০০,০০২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,১০৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৫৩,৫৮২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.২৯ (৭৯,২৯,৬৩,০৩৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৩% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 185.38 Cr
Over 2.11 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 11,492
1,109 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.23%
08 APR 2022 9:24AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 185.38 Cr (1,85,38,88,663) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,23,73,869 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.11 Cr (2,11,28,977) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403994
2nd Dose
10003907
Precaution Dose
4515341
FLWs
1st Dose
18413751
2nd Dose
17518300
Precaution Dose
6977654
Age Group 12-14 years
1st Dose
21128977
Age Group 15-18 years
1st Dose
57546885
2nd Dose
39236320
Age Group 18-44 years
1st Dose
554951979
2nd Dose
469123705
Age Group 45-59 years
1st Dose
202805288
2nd Dose
186044715
Over 60 years
1st Dose
126781102
2nd Dose
115881616
Precaution Dose
12555129
Precaution Dose
2,40,48,124
Total
1,85,38,88,663
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload declines to today 11,492 Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 1,213 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,00,002.
1,109 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,53,582 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 79.29 Cr (79,29,63,033) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.23% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.24%.