Prime Minister's Office
PM meets Intel CEO, Pat Gelsinger
06 APR 2022 11:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has met with Intel CEO, Pat Gelsinger and had discussions on subjects relating to tech, research and innovation. He also praised the Pat Gelsinger's optimism towards India.
In a response of tweet of Intel CEO, the Prime Minister said;
Glad to have met you @PGelsinger! We had excellent discussions on subjects relating to tech, research and innovation. I admire your optimism towards India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইন্তেলগী সি.ই.ও. পেত জেলসিঙ্গরগা উনখ্রে
06 APR 2022 11:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্তেলগী সি.ই.ও., পেত জেলসিঙ্গরগা উনখি অমসুং তেক, রিসর্চ অমসুং ইন্নোভেশনগা মরী লৈনবা হীরমদা খন্ন-নৈনখি। পেত জেসিঙ্গরনা ভারত্তা থম্লিবা থাজবা অদুগীদমক্তসু মহাক্না থাগৎখি।
ইন্তেল সি.ই.ও.গী ত্বীতকী পাউখুম অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
অদোমগা উনবা ফংবসি য়াম্না নুংঙাই @PGelsinger! ঐখোয়না তেক, রিসর্চ অমসুং ইন্নোভেশনগা মরী লৈনবা হীরমশিংদা য়াম্না ফজনা খন্ন-নৈনখি। নহাক্না ভারত্তা থম্লিবা থাজবা অদুবু ঐহাক্না য়াম্না থাগৎলি।”