Prime Minister's Office
PM shares glimpses from today's Padma Awards ceremony
28 MAR 2022 10:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared some glimpses from today's Padma Awards ceremony in which distinguished people from different walks of life were conferred with the awards.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Glimpses from today’s ceremony in which Padma Awards were conferred on distinguished people from different walks of life."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଜିର ପଦ୍ମ ସମ୍ମାନ ସମାରୋହର କିଛି ଅବିସ୍ମରଣୀୟ ମୂହର୍ତ୍ତକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି
28 MAR 2022 10:26PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜିର ପଦ୍ମ ସମ୍ମାନ ସମାରୋହର କିଛି ଅବିସ୍ମରଣୀୟ ମୂହୂର୍ତ୍ତକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁଥିରେ ବିଭିନ୍ନ ବର୍ଗର ଲୋକଙ୍କୁ ଏହି ସମ୍ମାନ ପ୍ରଦାନ କରାଯାଇଛି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଆଜିର ସମାରୋହର ସ୍ମରଣୀୟ ମୂହୂର୍ତ୍ତ, ଯେଉଁଥିରେ ବିଭିନ୍ନ ବର୍ଗର ବିଶିଷ୍ଟ ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କୁ ପଦ୍ମ ସମ୍ମାନ ପ୍ରଦାନ କରାଯାଇଥିଲା ।”