Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 183.20 Cr
Over 1.22 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 16,187 today; stands at 0.04% of India’s total Positive Cases
1,421 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.27%
27 MAR 2022 9:30AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 183.20 Cr (1,83,20,10,030) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,17,73,803 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 1.22 Cr (1,22,01,065) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403472
2nd Dose
9996261
Precaution Dose
4421872
FLWs
1st Dose
18412797
2nd Dose
17501086
Precaution Dose
6793476
Age Group 12-14 years
1st Dose
12201065
Age Group 15-18 years
1st Dose
56814422
2nd Dose
37174113
Age Group 18-44 years
1st Dose
554278022
2nd Dose
463457530
Age Group 45-59 years
1st Dose
202690969
2nd Dose
184748950
Over 60 years
1st Dose
126697598
2nd Dose
115077930
Precaution Dose
11340467
Precaution Dose
2,25,55,815
Total
1,83,20,10,030
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 16,187 today, constituting 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 1,826 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,82,262.
1,421 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 6,20,251 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.69 Cr (78,69,22,965) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.27% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.23%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৩.২০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ১.২২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি ১৬,১৮৭তা হন্থখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৪২১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.২৭% ওইরি
27 MAR 2022 9:30AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৩.২০ (১,৮৩,২০,১০,০৩০) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,১৭,৭৩,৮০৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ১.২২ (১,২২,০১,০৬৫) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৩৪৭২
অনিশুবা দোজ
৯৯৯৬২৬১
প্রিকোসন দোজ
৪৪২১৮৭২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১২৭৯৭
অনিশুবা দোজ
১৭৫০১০৮৬
প্রিকোসন দোজ
৬৭৯৩৪৭৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
১২২০১০৬৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৬৮১৪৪২২
অনিশুবা দোজ
৩৭১৭৪১১৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৪২৭৮০২২
অনিশুবা দোজ
৪৬৩৪৫৭৫৩০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৬৯০৯৬৯
অনিশুবা দোজ
১৮৪৭৪৮৯৫০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৬৯৭৫৯৮
অনিশুবা দোজ
১১৫০৭৭৯৩০
প্রিকোসন দোজ
১১৩৪০৪৬৭
প্রিকোসন দোজ
২,২৫,৫৫,৮১৫
অপুনবা
১,৮৩,২০,১০,০৩০
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৬,১৮৭ তা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%তা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫ %দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৮২৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৮২,২৬২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৪২১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৬,২০,২৫১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.৬৯ (৭৮,৬৯,২২,৯৬৫) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি