প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এবছৰত ১লাখ কোটি টকাৰ অৰ্ডাৰ লাভ কৰাৰ বাবে গৱৰ্ণমেণ্ট ই-মাৰ্কেটপ্লেচ(জিইএম)ক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 MAR 2022 9:25AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২১-২২ বিত্তীয় বৰ্ষত এটা বছৰত ১লাখ কোটি টকাৰ অৰ্ডাৰ লাভ কৰাৰ বাবে গৱৰ্ণমেণ্ট ই-মাৰ্কেটপ্লেচ(জিইএম)ক প্ৰশংসা কৰিছে৷ তেওঁ লগতে কয় যে জিইএম প্লেটফৰ্মে বিশেষভাৱে এমএছএমই খণ্ডক সবলীকৰণ কৰিছে, য’ৰ ৫৭শতাংশ অৰ্ডাৰেই এমএছএমই খণ্ডৰ পৰা আহিছে৷
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “জানিবলৈ পাই সুখী হৈছো যে @GeM_Indiaই এবছৰত ১লাখ কোটি টকাৰ অৰ্ডাৰ লাভ কৰিছে৷ এয়া পূৰ্বৰ বৰ্ষৰ তুলনাত উল্লেখযোগ্য বৃদ্ধি পৰিলক্ষিত হৈছে৷ জিইএম প্লেটফৰ্মে বিশেষভাৱে এমএছএমই খণ্ডক সবলীকৰণ কৰিছে, য’ৰ ৫৭শতাংশ অৰ্ডাৰেই এমএছএমই খণ্ডৰ পৰা আহিছে৷”

Prime Minister's Office
PM appreciates Government e Marketplace (GeM) for achieving order value of Rs 1 Lakh Crore in a single year
24 MAR 2022 9:25AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated Government e Marketplace (GeM) for achieving annual procurement of Rs. 1 lakh crore in Financial Year 2021-22. He has also said that GeM platform is especially empowering MSMEs, with 57% of order value coming from MSME sector.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Happy to know that @GeM_India has achieved order value of Rs 1 Lakh Crore in a single year! This is a significant increase from previous years. The GeM platform is especially empowering MSMEs, with 57% of order value coming from MSME sector."