প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গভর্নমেন্ত ই মার্কেতপ্লেস (জি.ই.এম.)না চহি অমখক্তদা লুপা করোর লাখ ১গী ওর্দর ভেল্যু ফংখিবগীদমক পি.এম.না থাগৎখ্রে
24 MAR 2022 9:25AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গভর্নমেন্ত ই মার্কেতপ্লেস (জি.ই.এম.)বু শেনবা চহি ২০২১-২২দা লুপা করোর লাখ ১গী চহিগী প্রোকরমেন্ত ফংখিবগীদমক থাগৎখ্রে‍। ওর্দর ভেল্যুগী ৫৭%দি এম.এস.এম.ই. সেক্তরদগী লাক্তুনা জি.ই.এম. ফম্পাক্না অখন্ননা এম.এস.এম.ই.শিংবু মপাঙ্গল কনহল্লি হায়নসু মহাক্না হায়খি‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
@GeM_India না চহি অমখক্তদা লুপা করোর লাখ ১গী ওর্দর ভেল্যু ফংবা ঙম্লে হায়বা খঙবদা নুংঙাই! মসি মমাঙ চহিদগী মশক থোক্না হেনগৎলকপা অমনি‍। ওর্দর ভেল্যুগী ৫৭%দি এম.এস.এম.ই. সেক্তরদগী লাক্তুনা জি.ই.এম. ফম্পাক অসিনা অখন্ননা এম.এস.এম.ই.শিংবু মপাঙ্গল কনহল্লি‍।”

Prime Minister's Office
PM appreciates Government e Marketplace (GeM) for achieving order value of Rs 1 Lakh Crore in a single year
24 MAR 2022 9:25AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated Government e Marketplace (GeM) for achieving annual procurement of Rs. 1 lakh crore in Financial Year 2021-22. He has also said that GeM platform is especially empowering MSMEs, with 57% of order value coming from MSME sector.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Happy to know that @GeM_India has achieved order value of Rs 1 Lakh Crore in a single year! This is a significant increase from previous years. The GeM platform is especially empowering MSMEs, with 57% of order value coming from MSME sector."