Prime Minister's Office
14th India Japan Annual Summit (19 March 2022; New Delhi)
17 MAR 2022 8:30PM by PIB Delhi
At the invitation of Prime Minister Shri Narendra Modi, Prime Minister of Japan H.E. Mr. Kishida Fumio will be undertaking an official visit to New Delhi from 19-20 March 2022 for the 14th India-Japan Annual Summit. The Summit would be the first meeting of the two leaders. The previous India-Japan Annual Summit took place in Tokyo in October 2018.
2. India and Japan have multi-faceted cooperation within the ambit of their ‘Special Strategic and Global Partnership’. The Summit will provide an opportunity for both sides to review and strengthen the bilateral cooperation in diverse areas as well as exchange views on regional and global issues of mutual interest so as to advance their Partnership for peace, stability and prosperity in the Indo-Pacific region and beyond.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
১৪শুবা ইন্দিয়া জপান এন্যুৱল সম্মিত (২০২২গী মার্চ ১৯; নই দিল্লী)
17 MAR 2022 8:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, স্রী নরেন্দ্র মোদিনা চেবাউ পীবদগী, জপানগী প্রধান মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী, শ্রী কিশিদা ফুমিয়োনা ১৪শুবা ইন্দিয়া-জপান এন্যুৱল সম্মিতকীদমক্তা ২০২২গ মার্চ ১৯দগী ২০ ফাওবা নই দিল্লীদা ওফিসিয়েল ওইবা মওংদা লাক্লগনি। সম্মিত অসিনা লুচিংবা অনি অসিগী অহানবা উনবনি। মমাংগী ইন্দিয়া-জপান এন্যুৱল সম্মিত অদু ২০১৮গী এক্তোবরদা তোক্যোদা পাংথোকখি।
ইন্দিয়া অসমুং জপানগী মরক্তা লৈরিবা ‘স্পেসিয়েল স্ত্রেতেজিক এন্দ গ্লোবল পার্তনরশিপ’কী হীরম অসিগী মনুং চন্না মাইকৈ কয়া অমদা খুৎশম্নদুনা থবক তৌরি। সম্মিত অসিনা ইন্দো-পেসিফিক রিজন অমসুং মসিগী ৱাংমদা শান্তি লৈনা , মরা চেৎনা অমসুং চাহোং-ঙাহোংনবগীদমক্তা মখোয়গী পার্তনর্শিপ অসিবু খুমাং চাউশিনহন্নবা তোঙান-তোঙানবা লম কয়া অমদা মাইকৈ অনিমক্না খুশম্ননা থবক তৌরিবা অসি য়েংশিন্নবা অমসুং হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্না অমসুং মসিগা লোইন-লোইননা মাইকৈ অনিমক অসিগা মরী লৈননা রিজনেল অমসুং গ্লোবল ইশুশিংদসু খন্নরগনি।