হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮০.৯৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ লাখ ৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি ২৯,১৮১দা হন্থখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৭%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫২৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৩%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৪০% ওইরি
18 MAR 2022 9:11AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮০.৯৭ (১,৮০,৯৭,৯৪,৫৮৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,১২,৯৭,৩৩১গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত লাখ ৯ (৯,০৪,৭০০) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,৯৪৪
অনিশুবা দোজ
৯৯,৮৯,০৯৯
প্রিকোসন দোজ
৪৩,৪৮,৮৯৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১১,৯৯৯
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,৮৫,৯৮০
প্রিকোসন দোজ
৬৬,৩৮,০৯৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৯,০৪,৭০০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৬১,৫২,০৭৩
অনিশুবা দোজ
৩,৫২,৮২,৩৩৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৩৬,৯৩,৪৫৭
অনিশুবা দোজ
৪৫,৮৭,১১,৩১৬
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৫,৯২,৮৮৪
অনিশুবা দোজ
১৮,৩৫,৬৯,১২৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৬,৩১,০৬৭
অনিশুবা দোজ
১১,৪৩,৩৬,৪০৯
প্রিকোসন দোজ
১,০৬,৪৪,২০২
প্রিকোসন দোজ
২,১৬,৩১,১৯৬
অপুনবা
১,৮০,৯৭,৯৪,৫৮৮
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ২৯,১৮১দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৭%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৯৯৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৫৮,৫৪৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫২৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৬,৩৩,৮৬৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.১৮ (৭৮,১৮,৫৮,১৭১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 180.97 Cr
More than 9 lakh vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 29,181 today; stands at 0.07% of India’s total Positive Cases
2,528 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.73%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.40%
18 MAR 2022 9:11AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 180.97Cr (1,80,97,94,588) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,12,97,331sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 9 lakh (9,04,700) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,944
2nd Dose
99,89,099
Precaution Dose
43,48,895
FLWs
1st Dose
1,84,11,999
2nd Dose
1,74,85,980
Precaution Dose
66,38,099
Age Group 12-14 years
1st Dose
9,04,700
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,61,52,073
2nd Dose
3,52,82,337
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,36,93,457
2nd Dose
45,87,11,316
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,25,92,884
2nd Dose
18,35,69,127
Over 60 years
1st Dose
12,66,31,067
2nd Dose
11,43,36,409
Precaution Dose
1,06,44,202
Precaution Dose
2,16,31,196
Total
1,80,97,94,588
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has further declined to 29,181today, constituting0.07% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.73%.3,997patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,58,543.
2,528new caseswere reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 6,33,867COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 78.18 Cr (78,18,58,171) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.40% and the Daily Positivity rate isalso reported to be 0.40%.