প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বরাক ওবামাবু কোবিদ-১৯দগী অথুবদা ফগৎলক্নবা য়াইফ-মঙ্গোল পীখ্রে
14 MAR 2022 9:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী য়ু.এস.কী রাস্ত্রপতি, বরাক ওবামাবু কোবিদ-১৯দগী অথুবদা ফগৎলক্নবা ঙম্নবা য়াইফ-মঙ্গোল পীখ্রে।
হান্নগী য়ু.এস.কী রাস্ত্রপতি, বরাক ওবামাগী ত্বিত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ঐহাক্না @BarackObamaবু কোবিদ-১৯দগী অথুবদা ফগৎলক্নবা অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংনা হকচাং ফনা অমসুং নাদা য়েক্তনা লৈনবা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।"

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to Barack Obama for quick recovery from Covid-19
14 MAR 2022 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to former US President, Barack Obama for his quick recovery from Covid-19.
In response to a tweet by former US President, Barack Obama, the Prime Minister said;
"My best wishes @BarackObama for your quick recovery from COVID-19, and for your family's good health and wellbeing."