প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা থৌবুরেল ওইদুনা ভারতকী সেক্যুরিতীগী লৌখৎলিবা চেকশিন-থৌরাংশিং , অমসুং য়ুক্রেনদা হৌজিক থোক্লিবা কনফ্লিক অসিগা মরী লৈননা মালেমগী লৈরিবা ফিভম অসিগী মতাংদা য়েংশিন্নবা সি.সি.এস. মীফম অমা পাংথোকখ্রে
13 MAR 2022 2:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা থৌবুরেল ওইদুনা ভারতকী সেক্যুরিতীগী মতাংদা লৌখৎলিবা চেকশিন-থৌরাংশিং , অমসুং য়ুক্রেনদা হৌজিক থোক্লিবা কনফ্লিক অসিগা মরী লৈননা মালেমগী লৈরিবা ফিভম অসিগী মতাংদা য়েংশিন্নবা সি.সি.এস. মীফম অমা পাংথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীদা ভারতকী ঙমখৈদা লৈরিবা মফমশিংগা লোইন-লোইননা সমুদ্রদা অমসুং নোংথক্তা ভারতকী সেক্যুরিতীগী মতাংদা লৌখৎলিবা চেকশিন-থৌরাংশিং অদুগী খ্বাইদগী নৌবা ফিভম অমসুং মসিগা মরী লৈনবা তোঙান-তোঙানবা হীরম কয়া অমগী মতাংদা খঙহনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীদা য়ুক্রেনদগী ভারতকী নগ্রিকশিংগা লোইননা ভারতকী য়ুমথংনবা লৈবাকশিংগী নাগ্রিকশিং লৌথোক্নবা ওপরেশন গঙ্গাগী অকুপ্পা মরোলশিং য়াওনা য়ুক্রেনদা ওইরিবা খ্বাইদগী নৌবা ফিভমশিং অদুগী মতাংদা খঙহনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী, মোদীনা খারকিবতা শিখিবা নবীন শেখরাপ্পাগী অশিবা হকচাং অদুবু পুরক্নবা অঙম্বা মখৈ হোৎনগদবনি হায়না খঙহল্লকখ্রে।

Prime Minister's Office
PM chairs a CCS meeting to review India’s security preparedness, and the prevailing global scenario in the context of the ongoing conflict in Ukraine
13 MAR 2022 2:29PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi chaired a CCS meeting to review India’s security preparedness, and the prevailing global scenario in the context of the ongoing conflict in Ukraine.
The Prime Minister was briefed on latest developments and different aspects of India’s security preparedness in the border areas as well as in the maritime and air domain.
The Prime Minister was also briefed on the latest developments in Ukraine, including the details of Operation Ganga to evacuate Indian nationals, along with some citizens of India’s neighbouring countries, from Ukraine.
Prime Minister Modi directed that all possible efforts should be made to bring back the mortal remains of Naveen Shekharappa, who died in Kharkiv.