Prime Minister's Office
PM greets people on Sikh New Year
14 MAR 2022 12:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people at the start of the Sikh New Year.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings at the start of the Sikh New Year. May Waheguru bless everyone with good health and prosperity. May the teachings of the Guru Sahibs keep illuminating the world with their brightness."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিখকী অনৌবা চহিনা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
14 MAR 2022 12:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা সিখকী অনৌবা চহিনা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা সিখকী অনৌবা চহিনা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সিখকী অনৌবা চহি হৌরকপা অসিদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরি। ৱাহেগুরুনা মীপুম খুদিংমকপু হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনা লৈনবা পীনবীবা ওইরসনু। গুরু সাহিবনা তাকপী-তম্বীরম্বশিং অদুগী মঙালনা মালেম অসিবু মশেক-মঙাল লৈনা থম্বীবা ওইরসনু”