হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
07 MAR 2022 9:17AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৮.৯০ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৫৪,১১৮দা লৈরি
এক্তিব কেস ০.১৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৯,৬২০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৩,৯৮,০৯৫দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,৩৬২ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৬০% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৭৩%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৩৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৬,১২,৯২৬ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
07 MAR 2022 9:17AM by PIB Delhi
178.90 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 54,118
Active cases stand at 0.13%
Recovery Rate currently at 98.68%
9,620 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,23,98,095
4,362 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.71%)
Weekly Positivity Rate (0.73%)
77.34 cr Total Tests conducted so far; 6,12,926 tests conducted in the last 24 hours