হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
04 MAR 2022 9:08AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৮.২৯ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৬৯,৮৯৭ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.১৬%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৪%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১৩,৪৫০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৩,৬৭,০৭০ দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৬,৩৯৬ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৬৯% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৯০%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.০৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৯,২৩,৩৫১ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
04 MAR 2022 9:08AM by PIB Delhi
178.29 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 69,897
Active cases stand at 0.16%
Recovery Rate currently at 98.64%
13,450 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,23,67,070
6,396 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.69%)
Weekly Positivity Rate (0.90%)
77.09 cr Total Tests conducted so far; 9,23,351 tests conducted in the last 24 hours