প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হার মেজেস্তী ক্বিন ইলিজাবেথপু কোবিদতগী থুনা ফগৎলক্নবা য়াইফ-মঙ্গোল পীখ্রে
20 FEB 2022 11:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হার মেজেস্তী ক্বিন ইলিজাবেথপু কোবিদতগী থুনা ফগৎলক্নবা য়াইফ-মঙ্গোল পীখ্রে অমসুং মহাকপু হকচাং ফনা লৈহন্নবা থৌনিখ্রে।
য়ুনাইতেদ কিংদমগী প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই. বোরিস জোনসন্না তৌখিবা ত্বিত অমদা রেস্পোন্স তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
" ঐহাক্না হার মেজেস্তী ক্বিন ইলিজাবেথপু কোবিদতগী থুনা ফগৎলক্নবা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি অমসুং মহাকপু হকচাং ফনা লৈহন্নবা থৌনিজরি"

Prime Minister's Office
PM wishes Her Majesty Queen Elizabeth a speedy recovery from Covid
20 FEB 2022 11:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his wishes to Her Majesty Queen Elizabeth a speedy recovery from Covid and prayed for her good health.
In response to a tweet by the Prime Minister of the United Kingdom, H. E. Boris Johnson, the Prime Minister said;
"I wish Her Majesty Queen Elizabeth a speedy recovery and pray for her good health."