প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মিজোরমগী স্তেতহুদ দেগা মরী লৈননা রাজ্যসিগী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
20 FEB 2022 9:09AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিজোরমগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেতহুদ দেগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“মিজোরমগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেতহুদ দে অসিদা ঐহাক্না নোলুকচরি। ভারতনা মতিক লৈবা মিজোগী নাৎ অমসুং লৈবাক চাউখৎপদা মিজোরম্না শরুক তম্লিবা অসিদা চাউথোকচৈ। ঐহাক্না মিজোরমগী মীয়ামগী হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বালগীদমক্তা খুরুমজরি”।

Prime Minister's Office
PM greets people of Mizoram on their Statehood Day
20 FEB 2022 9:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Mizoram on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings to the people of Mizoram on their Statehood Day. India takes great pride in the vibrant Mizo culture and the contributions of Mizoram to national progress. I pray for the good health and well-being of the people of Mizoram."