হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৫.০৩ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৬.২৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২১% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২২,২৭০ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২,৫৩,৭৩৯দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ২.৫০%দা লৈরি
19 FEB 2022 9:38AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৬.২৮ (৩৬,২৮,৫৭৮) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৫.০৩ (১,৭৫,০৩,৮৬,৮৩৪) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৯৮,০৯,২০০ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০০,৪৯২
২শুবা দোজ
৯৯,৪৯,৮৩৩
প্রিকোসন দোজ
৪০,২২,৯৬২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৭,৪২৮
২শুবা দোজ
১,৭৪,১১,৪৭৭
প্রিকোসন দোজ
৫৭,৮৩,৬৯০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৩৪,৩১,০২৪
২শুবা দোজ
২,০৬,৮১,৮২৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,০০,৩১,৯৮০
২শুবা দোজ
৪৩,৪২,৯৪,৬২৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,১৯,৮৬,৩০৬
২শুবা দোজ
১৭,৮০,২৩,৩৩৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬১,৬১,৮৯৭
২শুবা দোজ
১১,০৯,০৬,৪৬৮
প্রিকোসন দোজ
৮৮,৯৩,৪৮৯
প্রিকোসন দোজ
১,৮৭,০০,১৪১
অপুনবা
১,৭৫,০৩,৮৬,৮৩৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৬০,২৯৮নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২০,৩৭,৫৩৬ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২১% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২২,২৭০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২,৫৩,৭৩৯ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৫৯% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,৩৫,৪৭১ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৫.৮১ (৭৫,৮১,২৭,৪৮০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৫০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৮০%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 175.03 Cr
More than 36.28 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.21%
22,270 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 2,53,739
Weekly Positivity Rate is presently at 2.50%
19 FEB 2022 9:38AM by PIB Delhi
With the administration of more than 36.28 lakh Doses (36,28,578) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 175.03 Cr (1,75,03,86,834) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,98,09,200sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,00,492
2nd Dose
99,49,833
Precaution Dose
40,22,962
FLWs
1st Dose
1,84,07,428
2nd Dose
1,74,11,477
Precaution Dose
57,83,690
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,34,31,024
2nd Dose
2,06,81,828
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,00,31,980
2nd Dose
43,42,94,627
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,19,86,306
2nd Dose
17,80,23,333
Over 60 years
1st Dose
12,61,61,897
2nd Dose
11,09,06,468
Precaution Dose
88,93,489
Precaution Dose
1,87,00,141
Total
1,75,03,86,834
60,298 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,20,37,536.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.21%.
22,270 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 2,53,739. Active cases constitute 0.59% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 12,35,471 tests being conducted. India has so far conducted over 75.81 Cr (75,81,27,480) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.50% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.80%.