প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মাধৱা নবমিদা শ্রী মাধৱাচার্য়গী মফমদা খুরুমজখ্রে
10 FEB 2022 7:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাধৱা নবমিগী তাঞ্জা লাকপদা শ্রী মাধৱাচার্য়গী মফমদা খুরুমজখ্রে। মহাক্না ফেব্রুৱারী ২০১৭দা জগদগুরু মাধৱাচার্য়গী ৭শুবা সেন্তেনরী থৌরমগী শেংলবা তাঞ্জাদা পীখিবা মহাক্কী ৱারোল অদুসু শেয়ার তৌখি।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মাধৱা নবমিগী শেংলবা তাঞ্জা লাকপদা ঐহাক্না শ্রী মাধৱাচার্য়গী মফমদা খুরুমজরি। স্পিরিচুএল অমসুং সমাজকী থাক হেঙ্গৎহন্নবগী ওইবা মহাক্কী অথোইবা পাউজেল অদুনা জেনরেসন কয়া পুক্নিং থৌগৎলগনি। শ্রী মাধৱাচার্য়দা ঐহাক্না থমজখিবা ৱারোল মফম অসিদা লৈরে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays his obeisances to Sri Madhwacharya on Madhwa Navmi
10 FEB 2022 7:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid his obeisances to Sri Madhwacharya on the occasion of Madhwa Navami. He has also shared a video of his speech which he delivered on the occasion of 7th Centenary Celebrations of Jagadguru Madhwacharya, in February 2017
In a tweet, the Prime Minister said, “On the holy occasion of Madhwa Navami, I pay my respectful obeisances to Sri Madhwacharya. His noble message of spiritual and social upliftment will keep inspiring generations. Here is a speech I had given on Sri Madhwacharya.”